От Тесла (Tesla) обмислят  предоставянето на  усъвършенствана версия на системата си

...
От Тесла (Tesla) обмислят  предоставянето на  усъвършенствана версия на системата си
Коментари Харесай

Изненада от Мъск. Нов партньор на Тесла.

От " Тесла " (Tesla) обмислят  предоставянето на  усъвършенствана версия на системата си за автопилот на различен автомобилостроител. За това загатна основният изпълнителен шеф Илон Мъск, представен от ДПА.

Мъск обаче не назова компанията, с която " Тесла " води диалози в конферентна връзка с анализатори.
-->
Технологията, известна като " изцяло самоуправление " (FSD) не е употребена от различен автомобилопроизводител до момента. Понастоящем водачите в Съединени американски щати могат да я тестват. 

Системата не трансформира автомобила в самоуправляващо се транспортно средство, съгласно общите дефиниции в бранша, защото се нуждае от надзора на лидера.

Видеоклипове с хора, тестващи системата, демонстрират неточности в софтуера, които е трябвало да бъдат поправени от водачите. Мъск удостовери, че с времето системата ще се усъвършенства и ще е по-добра от самия лидер.

" Тесла " е записала рекордно тримесечие с съвсем 25 милиарда $ продажби след понижение на цените. 

Постъпленията са скочили с 47 на 100 на годишна основа до 24,9 милиарда $ през второто тримесечие, заяви американският производител на електрически коли. Ръстът на облагата обаче е бил по-слаб – с 20 на 100 до 2,7 милиарда $. 

Оперативният марж – съотношението сред продажбите и оперативната облага – е намалял за трето следващо тримесечие до 9,6 на 100. Разходите за научноизследователска и развойна активност също са се повишили доста до 943 милиона $ по отношение на 771 милиона $ през предходните три месеца.

" Тесла "   доставила рекорден брой от малко над 466 000 доставени транспортни средства през второто тримесечие, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР